Talvirieha PIDEttiin 18.2.2024 Koivistonkylän urheilukentällä kello 12 - 14.

Talviriehan eteen tehtiin paljon vapaaehtoisesti töitä,  jotta tuotolla voidaan antaa apua, joka suunnataan pääosin alueemme apua tarvitseville.

Talviriehan 2024 pääesiintyjänä oli huippuartisti laulaja Sani.

Järjestäjinä toimivat Lions Club Tampere Koivistonkylä, Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut, Nuorten Tampere ja Kaupunkikulttuuriyksikkö. Oli hienoa nähdä suuri joukko yleistöä katsomassa tapahtumaa ja samalla ostamassa hyväntekeväisyystapahtuman palveluja, jonka tuotto menee pääosin hyväntekeväisyyteen alueellemme apua tarvitseville - hyvä mieli jää varmasti jokaiselle.

Talviriehassa Koivistonkylän kentällä oli paljon mukavaa ohjelmaa ja tekemistä kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella koko perheelle mm. koiravaljakkoajelua, ongintaa, arpajaiset (pääpalkintona Jopo), myynnissä lättyjä, hernekeittoa, makkaraa, kahvia... Paikan päällä voitiin maksaa rahalla ja mobile pay:lla.

Vuosilahjoitusvarojen kokoamiseksi järjestämme tapahtumia, joista merkittävin on koko perheen ”Talvirieha” vuoden alussa. Olemme toteuttaneet sitä koronakautta lukuunottamatta yhdessä Viinikan Sinisten ja Koivistonkylän nuorisokeskuksen kanssa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Kaupungin apu on suuri, kiitos heillekin. Mukana on ollut useita, mm. Veikkarit, Koivistonkylän omakotiyhdistys, Tampereen Saints, jääkiekko Ilves ja Tappara, yms.  yhteistyökumppaneita, ehtona pidämme, että kumppani soveltuu klubimme / lionsliiton sääntöjen hyväksymään avustustoimintaa. Jaoimme riehan mainoslehtisen alueen talouksiin edeltävän viikon aikana. Teimme kotisivumarkkinointia ja FB:n maksettua ja tapahtuma mainontaa, myös Hervannan Sanomat ja Pirkanmaan Uutiset julkaisivat imoituksen sekä Sani Aartela FB-sivullaan. Mainoksemme on näkynyt hyvin netissä, jonka lisäksi lehti-ilmoitukset, mainosjako  ja muut. Näiden kautta yrittäjät saavat tuotteilleen tai palveluilleen positiivista näkyvyyttä alueen ja laajemminkin asukkaiden keskuudessa.

Viime vuona oli mukana tähtiesiintyjinä Seinäjoen Tangomarkkinoilla kuruunatut kuninkaalliset Jouni Keronen (kuningas 1998) ja Johanna Debreczen (kuningatar 2002).

2020 esiintymislavalla viihdytti yleisöä arvostettu Voice Of Finland 2019 laulukilpailun voittaja Markus Salo musiikin kera. 2019 esiintyjänä yleisön pyynnöstä oli Janne Tulkki.

talvirieha

Tällä kentällä pidetään Talvirieha.

Talviriehan lähin bussipysäkki. Bussin numero on nyt 14.

Klubimme ylläpitämä Nirvanmäen luontopolku, joka alkaa Koivistonkylän kentän päästä.