Talvirieha PIDEtÄÄN 18.2.2024 Koivistonkylän urheilukentällä kello 12 - 14.

Talviriehan eteen teemme vapaaehtoisesti töitä,  jotta tuotolla voimme antaa apua.

Järjestelyt 2023 onnistuivat tosi hienosti!  Järjestäjinä toimivat Lions Club Tampere Koivistonkylä, Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut ja Kaupunkikulttuuriyksikkö. Oli hienoa nähdä suuri arviolta 700-800 joukko yleistöä katsomassa tapahtumaa ja samalla ostamassa tapahtuman palvelujamme, arvat myytiin loppuun, makkarat meni... mutta hyvä mieli jäi varmasti jokaiselle.

Päätähtinä tapahtumassa oli esiitymässä Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunatut kuninkaalliset Jouni Keronen (kuningas 1998) ja Johanna Debreczen (kuningatar 2004).

Talviriehassa Koivistonkylän kentällä oli paljon mukavaa tekemistä kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella koko perheelle.

Kaukalon jää oli käyttökunnossa ja kenttä aurattu parin päivän aikana santaneista lumista. Lättykisa pidettiin, Raipekin kävi. Tapahtumassa oli koiravaljakkoajoa nuoremmille loppuuaikaan asti, oli kivaa.

Vuosilahjoitusvarojen kokoamiseksi järjestämme tapahtumia, joista merkittävin on koko perheen ”Talvirieha” vuoden alussa. Olemme toteuttaneet sitä koronakautta lukuunottamatta yhdessä Viinikan Sinisten ja Koivistonkylän nuorisokeskuksen kanssa jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Kaupungin apu on suuri, kiitos heillekin. Mukana oli useita, mm. Veikkarit, Koivistonkylän omakotiyhdistys, Tampereen Saints, jääkiekko Ilves ja Tappara, yms.  yhteistyökumppaneita, ehtona pidimme, että kumppani soveltuu klubimme / lionsliiton sääntöjen hyväksymään avustustoimintaa. Jaoimme riehan mainoslehtisen alueen talouksiin edeltävän viikon aikana (nyt jo lähes 4000 kappaleen painoksena). Teimme kotisivumarkkinointia ja FB:n maksettua mainontaa. Paikallisissa lehdissä Aamulehti, Hervannan Sanomat ja Tamperelainen oli ilmoitukset. Kävijöitä, jota näkivät mainoksemme netissä oli yli 6000, joka lisäksi lehti-ilmoitukset, mainojako  ja muut. Näiden kautta yrittäjät saivat / saavat tuotteilleen tai palveluilleen positiivista näkyvyyttä alueen ja laajemminkin asukkaiden keskuudessa.

Kentällä on ammattilaisten esittämänä lauluohjelmaa kuten aiemminkin, lättykisa, lapsille mm. koiravaljakkoajelua ja ongintaa, arpajaiset, myynnissä lättyjä, hernekeittoa, makkaraa, kahvia, metrilakua...

2020 esiintymislavalla viihdytti yleisöä arvostettu Voice Of Finland 2019 laulukilpailun voittaja Markus Salo musiikin kera. 2019 esiintyjänä yleisön pyynnöstä oli Janne Tulkki.

talvirieha

Tällä kentällä pidettiin Talvirieha 16.2.2020.

Talviriehan lähin bussipysäkki. Bussin numero on nyt 14.

Klubimme ylläpitämä Nirvanmäen luontopolku, joka alkaa Koivistonkylän kentän päästä.